Groentepap met kippengehakt
Groentepap met kippengehakt

Groentepap met kippengehakt

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappelen en de tomaat. Snij in kleine stukjes.

  3. Kook het kippengehakt en de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. de tomaat toe.

  4. Plet tot een puree en meng met de olie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappelen en de tomaat. Snij in kleine stukjes.

  3. Kook het kippengehakt en de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg na 15 min. de tomaat toe.

  4. Plet tot een puree en meng met de olie.

Bekijk het recept digitaal