Groentepapje met tomaat en ei
Groentepapje met tomaat en ei

Groentepapje met tomaat en ei

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. in water. Laat afkoelen en pel.

  3. Pel intussen de kerstomaten (dompel ze eerst 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water).

  4. Schil de aardappel en snij in stukken.

  5. Kook de aardappel 20 min. in ongezouten water. Voeg de laatste 5 min. de tomaten toe. Giet af.

  6. Mix de aardappel en de kerstomaten samen met de helft van het ei en de basilicumblaadjes tot een gladde puree. Roer er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. in water. Laat afkoelen en pel.

  3. Pel intussen de kerstomaten (dompel ze eerst 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water).

  4. Schil de aardappel en snij in stukken.

  5. Kook de aardappel 20 min. in ongezouten water. Voeg de laatste 5 min. de tomaten toe. Giet af.

  6. Mix de aardappel en de kerstomaten samen met de helft van het ei en de basilicumblaadjes tot een gladde puree. Roer er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal