- Bewaar

- Bewaar
Groentetortilla
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in dunne plakjes.
-
Snij de ui in 2 en snij vervolgens in dunne halve ringen.
-
Laat de groentereepjes ontdooien.
-
Snij de gedroogde tomaten in kleine partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag (doorsnede 24 cm). Doe er de aardappelschijfjes in en laat 5 min. bakken. Schep geregeld om met een houten lepel.
-
Voeg de uiringen toe en laat 15 min. sudderen. Schep geregeld om. Voeg na 10 min. de diepgevroren groentereepjes toe en laat verder bakken.
-
Klop ondertussen de eieren los en kruid met peper en zout. Meng er de dragon, geitenkaas en gedroogde tomaten onder. Giet over de ui en aardappelen en laat 10 min. bakken, tot het ei net gestold is.
-
Schuif de tortilla op een bord. Keer het bord om in de pan en laat nog 2 min. bakken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in dunne plakjes.
-
Snij de ui in 2 en snij vervolgens in dunne halve ringen.
-
Laat de groentereepjes ontdooien.
-
Snij de gedroogde tomaten in kleine partjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag (doorsnede 24 cm). Doe er de aardappelschijfjes in en laat 5 min. bakken. Schep geregeld om met een houten lepel.
-
Voeg de uiringen toe en laat 15 min. sudderen. Schep geregeld om. Voeg na 10 min. de diepgevroren groentereepjes toe en laat verder bakken.
-
Klop ondertussen de eieren los en kruid met peper en zout. Meng er de dragon, geitenkaas en gedroogde tomaten onder. Giet over de ui en aardappelen en laat 10 min. bakken, tot het ei net gestold is.
-
Schuif de tortilla op een bord. Keer het bord om in de pan en laat nog 2 min. bakken.