- Bewaar

- Bewaar
Groentewok met kippenblokjes en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn L'Oustalet Réserve rosé Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in gelijke reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot of wok en bak de kippenblokjes 3 min. goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Roer er de Chinese kool en de paprikareepjes onder en stoof 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat 5 min. opwarmen op een hevig vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de voorgekookte krieltjes samen met het knoflook en de rozemarijn 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngesnipperde lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn L'Oustalet Réserve rosé Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in gelijke reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de Chinese kool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot of wok en bak de kippenblokjes 3 min. goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Roer er de Chinese kool en de paprikareepjes onder en stoof 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat 5 min. opwarmen op een hevig vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de voorgekookte krieltjes samen met het knoflook en de rozemarijn 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de fijngesnipperde lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn L'Oustalet Réserve rosé Vin de France