- Bewaar

- Bewaar
Groentewraps met feta en muhammara
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Overgiet de diepgevroren edamamebonen met kokend water en laat 5 min. rusten.
-
Snij intussen de harde steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.
-
Haal de edamamebonen uit de peulen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de diepgevroren uiringen 2 à 3 min.
-
Voeg een portie diepgevroren courgetteschijven toe en bak 5 min. aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Voeg niet te veel courgettes in 1 keer toe. Bak in verschillende porties en laat het vocht goed verdampen.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en kruid met peper en zout. Laat nog 5 à 10 min. stoven.
-
Roer er de laatste min. de edamamebonen onder en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk elke wrap met 1 eetl. muhammara. Verdeel er de groentemengeling over en verkruimel er de feta over. Bestrooi met de waterkers en rol op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Overgiet de diepgevroren edamamebonen met kokend water en laat 5 min. rusten.
-
Snij intussen de harde steeltjes van de waterkers en hak de blaadjes grof.
-
Haal de edamamebonen uit de peulen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de diepgevroren uiringen 2 à 3 min.
-
Voeg een portie diepgevroren courgetteschijven toe en bak 5 min. aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Voeg niet te veel courgettes in 1 keer toe. Bak in verschillende porties en laat het vocht goed verdampen.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en kruid met peper en zout. Laat nog 5 à 10 min. stoven.
-
Roer er de laatste min. de edamamebonen onder en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk elke wrap met 1 eetl. muhammara. Verdeel er de groentemengeling over en verkruimel er de feta over. Bestrooi met de waterkers en rol op.