- Bewaar

- Bewaar
Gyros met rucolapesto
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Doe de rucola, de walnoten, de geraspte pecorinokaas, de teentjes knoflook en de olijfolie in een maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de gyros gedurende 2 min. Haal uit de pan.
-
Bak de peultjes en oesterzwammen gedurende 5 min. in het braadvocht van de wokreepjes.
-
Voeg de gyros opnieuw toe en warm op. Roer er uiteindelijk de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Doe de rucola, de walnoten, de geraspte pecorinokaas, de teentjes knoflook en de olijfolie in een maatbeker en mix tot een gladde massa. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de gyros gedurende 2 min. Haal uit de pan.
-
Bak de peultjes en oesterzwammen gedurende 5 min. in het braadvocht van de wokreepjes.
-
Voeg de gyros opnieuw toe en warm op. Roer er uiteindelijk de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Croix de Paty A.C. Côtes de Bourg Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje