- Bewaar

- Bewaar
Gyros met zuiderse groentepasta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Als u diepvriesvlees gebruikt, laat u het ontdooien.
-
Bereiding:
-
Roerbak de gyros in de wok zonder vetstof op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.
-
Breng intussen 2 L water aan de kook met 2 bouillonketeltjes.
-
Doe er de risone in en laat 11 à 13 min. koken. Giet af.
-
Bereid intussen ook de groenten: verhit de olijfolie in een kookpot, doe er de diepgevroren groentemix in. Stoof even al roerend. Zet het vuur lager en laat 5 à 8 min. sudderen.
-
Meng de risone door de gestoofde groenten, voeg de olijfschijfjes toe en kruid met paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de gyros in het midden van de borden en schik de zuiderse groentepasta eromheen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Als u diepvriesvlees gebruikt, laat u het ontdooien.
-
Bereiding:
-
Roerbak de gyros in de wok zonder vetstof op een matig vuur gedurende 15 à 20 min.
-
Breng intussen 2 L water aan de kook met 2 bouillonketeltjes.
-
Doe er de risone in en laat 11 à 13 min. koken. Giet af.
-
Bereid intussen ook de groenten: verhit de olijfolie in een kookpot, doe er de diepgevroren groentemix in. Stoof even al roerend. Zet het vuur lager en laat 5 à 8 min. sudderen.
-
Meng de risone door de gestoofde groenten, voeg de olijfschijfjes toe en kruid met paprikapoeder, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep de gyros in het midden van de borden en schik de zuiderse groentepasta eromheen.