- Bewaar

- Bewaar
Gyros van zeewolf
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie A.C. Pouilly-Fumé Wijn Aangenaam fruitige en harmonieuze loirewijn met delicaat rokerig boeket van de sauvignondruif. Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.C. Côtes du Rhône Wijn Prettige rosé met een mooie kleur van frambozen en een neus van rijp fruit, kleine bloemetjes en kruidnagel. Levendige, soepele en krachtige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien en snij ze in reepjes.
-
Meng de olijfolie met 1 dl witte wijn, de kruiden en de ketjap manis.
-
Doe de visreepjes, de diepgevroren paprikareepjes en de fijngesnipperde ui bij de olie. Dek af en zet op een koele plaats tot de volgende dag.
-
Bereiding:
-
Laat de gemarineerde vis met groenten uitlekken.
-
Verwarm een brede pan met antiaanbaklaag of een wok. Bak er de mengeling kort in, met beetjes tegelijk zodat de vis niet begint te koken. Verlaag de temperatuur zodra de hele mengeling gebakken is. Voeg de tomatenpuree en 1 dl droge witte wijn toe. Laat nog ongeveer 5 min. gaar worden. Schep regelmatig om.
-
Breng indien nodig op smaak met wat paprika, citroensap, peper en zout. Voor een zachtere smaak kunt u ook nog een beetje room toevoegen.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood, rijst of couscous.
-
Geen vetstof meer toevoegen
-
In marinades wordt altijd olie verwerkt. Die doordringt de ingrediënten zodat u bij het bakken geen vetstof meer hoeft toe te voegen. Dit geldt zowel voor de pan, de wok als voor de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie A.C. Pouilly-Fumé Wijn Aangenaam fruitige en harmonieuze loirewijn met delicaat rokerig boeket van de sauvignondruif. Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.C. Côtes du Rhône Wijn Prettige rosé met een mooie kleur van frambozen en een neus van rijp fruit, kleine bloemetjes en kruidnagel. Levendige, soepele en krachtige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien en snij ze in reepjes.
-
Meng de olijfolie met 1 dl witte wijn, de kruiden en de ketjap manis.
-
Doe de visreepjes, de diepgevroren paprikareepjes en de fijngesnipperde ui bij de olie. Dek af en zet op een koele plaats tot de volgende dag.
-
Bereiding:
-
Laat de gemarineerde vis met groenten uitlekken.
-
Verwarm een brede pan met antiaanbaklaag of een wok. Bak er de mengeling kort in, met beetjes tegelijk zodat de vis niet begint te koken. Verlaag de temperatuur zodra de hele mengeling gebakken is. Voeg de tomatenpuree en 1 dl droge witte wijn toe. Laat nog ongeveer 5 min. gaar worden. Schep regelmatig om.
-
Breng indien nodig op smaak met wat paprika, citroensap, peper en zout. Voor een zachtere smaak kunt u ook nog een beetje room toevoegen.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood, rijst of couscous.
-
Geen vetstof meer toevoegen
-
In marinades wordt altijd olie verwerkt. Die doordringt de ingrediënten zodat u bij het bakken geen vetstof meer hoeft toe te voegen. Dit geldt zowel voor de pan, de wok als voor de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Tuilerie A.C. Pouilly-Fumé Wijn Aangenaam fruitige en harmonieuze loirewijn met delicaat rokerig boeket van de sauvignondruif. Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.C. Côtes du Rhône Wijn Prettige rosé met een mooie kleur van frambozen en een neus van rijp fruit, kleine bloemetjes en kruidnagel. Levendige, soepele en krachtige smaak.