- Bewaar

- Bewaar
Halloumibrochette op de barbecue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(15 min. + 15 min. marineren)
-
Rits de naaldjes van het rozemarijntakje en hak fijn.
-
Rasp de schil van 1 limoen.
-
Pers 1/2 limoen.
-
Meng de olijfolie met de fijngehakte rozemarijn en de limoenzeste. Roer goed.
-
Snij de halloumi in 8 plakjes, leg in de marinade en laat 15 min. afgedekt marineren in de koelkast.
-
Snij de andere limoen en de rode ui in 8 partjes, en de courgette in 8 dikke schijven.
-
Prik op elk stokje 1 partje rode ui, 1 stukje halloumi, 1 partje limoen en 1 stukje courgette. Neem een borsteltje en bestrijk de brochette volledig met de marinade.
-
Bereiding op de barbecue (5 à 10 min.)
-
Bak de brochettes 5 à 10 min. op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met wat hummus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(15 min. + 15 min. marineren)
-
Rits de naaldjes van het rozemarijntakje en hak fijn.
-
Rasp de schil van 1 limoen.
-
Pers 1/2 limoen.
-
Meng de olijfolie met de fijngehakte rozemarijn en de limoenzeste. Roer goed.
-
Snij de halloumi in 8 plakjes, leg in de marinade en laat 15 min. afgedekt marineren in de koelkast.
-
Snij de andere limoen en de rode ui in 8 partjes, en de courgette in 8 dikke schijven.
-
Prik op elk stokje 1 partje rode ui, 1 stukje halloumi, 1 partje limoen en 1 stukje courgette. Neem een borsteltje en bestrijk de brochette volledig met de marinade.
-
Bereiding op de barbecue (5 à 10 min.)
-
Bak de brochettes 5 à 10 min. op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met wat hummus.