- Bewaar

- Bewaar
Halloumiburger met multicolorsla en ovenfrietjes
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier Wijn Cetus Reserve Chardonnay Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Snij de sla van de wortels en snij de bladeren in fijne reepjes. - Snij het Turks brood doormidden in 2 cirkels. - Snij de tomaten in dunne plakjes en de rode ui in ringen. - Snij de halloumi in plakjes van ± 1/2 cm dik. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Besmeer intussen de onderste schijf van het Turks brood met de zoeteaardappeldip. Meng de sla met 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over het Turks brood en leg er de tomaten en de uiringen op.
-
Wrijf een grillpan in met 1 eetl. olijfolie en bak de halloumi 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in plakken. Verdeel de halloumi over het Turks brood en leg er de avocadoplakjes op. Leg de bovenste schijf van het Turks brood erop en snij in 4 stukken. Zet elk stuk vast met een prikker.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier Wijn Cetus Reserve Chardonnay Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Snij de sla van de wortels en snij de bladeren in fijne reepjes. - Snij het Turks brood doormidden in 2 cirkels. - Snij de tomaten in dunne plakjes en de rode ui in ringen. - Snij de halloumi in plakjes van ± 1/2 cm dik. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier en zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Besmeer intussen de onderste schijf van het Turks brood met de zoeteaardappeldip. Meng de sla met 1 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn en kruid met zwarte peper en zout. Verdeel over het Turks brood en leg er de tomaten en de uiringen op.
-
Wrijf een grillpan in met 1 eetl. olijfolie en bak de halloumi 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in plakken. Verdeel de halloumi over het Turks brood en leg er de avocadoplakjes op. Leg de bovenste schijf van het Turks brood erop en snij in 4 stukken. Zet elk stuk vast met een prikker.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Blond abdijbier Wijn Cetus Reserve Chardonnay Zuid-Afrika