- Bewaar

- Bewaar
Halloweenpunch met griezels op een stokje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke rode veter in 6 gelijke stukken
-
Schil de peer en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Doorprik de druiven met een tandenstoker, trek de tandenstoker een paar keer heen en weer, zodanig dat het gaatje voldoende groot is om er de stukjes veter door te steken. In elke druif moet je dit 4 maal doen, zodanig dat je een spinnetje met 8 poten bekomt.
-
Steek 1 spin op het brochettestokje, vervolgens een muis, opnieuw een spinnetje en eindig met de draculatanden.
-
Verdeel de blokjes peer over de 4 glazen en verdeel vervolgens de 2 flesjes sinaasappelsap over 4 glazen.
-
Doe in elk glas 1 eetl. grenadine.
-
Afwerking:
-
Plaats in elk glas een brochettestokje en dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij elke rode veter in 6 gelijke stukken
-
Schil de peer en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Doorprik de druiven met een tandenstoker, trek de tandenstoker een paar keer heen en weer, zodanig dat het gaatje voldoende groot is om er de stukjes veter door te steken. In elke druif moet je dit 4 maal doen, zodanig dat je een spinnetje met 8 poten bekomt.
-
Steek 1 spin op het brochettestokje, vervolgens een muis, opnieuw een spinnetje en eindig met de draculatanden.
-
Verdeel de blokjes peer over de 4 glazen en verdeel vervolgens de 2 flesjes sinaasappelsap over 4 glazen.
-
Doe in elk glas 1 eetl. grenadine.
-
Afwerking:
-
Plaats in elk glas een brochettestokje en dien onmiddellijk op.