Halloweenpunch met griezels op een stokje
Halloweenpunch met griezels op een stokje

Halloweenpunch met griezels op een stokje

15 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 176 kcal
Vet 0.2 g
Koolhydraat 42.3 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elke rode veter in 6 gelijke stukken

  3. Schil de peer en snij in blokjes.

  4. Bereiding:
  5. Doorprik de druiven met een tandenstoker, trek de tandenstoker een paar keer heen en weer, zodanig dat het gaatje voldoende groot is om er de stukjes veter door te steken. In elke druif moet je dit 4 maal doen, zodanig dat je een spinnetje met 8 poten bekomt.

  6. Steek 1 spin op het brochettestokje, vervolgens een muis, opnieuw een spinnetje en eindig met de draculatanden.

  7. Verdeel de blokjes peer over de 4 glazen en verdeel vervolgens de 2 flesjes sinaasappelsap over 4 glazen.

  8. Doe in elk glas 1 eetl. grenadine.

  9. Afwerking:
  10. Plaats in elk glas een brochettestokje en dien onmiddellijk op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elke rode veter in 6 gelijke stukken

  3. Schil de peer en snij in blokjes.

  4. Bereiding:
  5. Doorprik de druiven met een tandenstoker, trek de tandenstoker een paar keer heen en weer, zodanig dat het gaatje voldoende groot is om er de stukjes veter door te steken. In elke druif moet je dit 4 maal doen, zodanig dat je een spinnetje met 8 poten bekomt.

  6. Steek 1 spin op het brochettestokje, vervolgens een muis, opnieuw een spinnetje en eindig met de draculatanden.

  7. Verdeel de blokjes peer over de 4 glazen en verdeel vervolgens de 2 flesjes sinaasappelsap over 4 glazen.

  8. Doe in elk glas 1 eetl. grenadine.

  9. Afwerking:
  10. Plaats in elk glas een brochettestokje en dien onmiddellijk op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 176 kcal
Vet 0.2 g
Koolhydraat 42.3 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal