Hamburger in een notenjasje
Hamburger in een notenjasje

Hamburger in een notenjasje

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 36.2 g
Koolhydraat 13.4 g
Eiwit 33.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de walnoten (doe ze in een plastic zak en sla erop met een deegrol) of mix ze fijn.

  3. Meng de geplette noten met het paneermeel en de kruiden.

  4. Bereiding:
  5. Wikkel telkens 3 sneetjes gerookt spek rond elke hamburger.

  6. Strijk de hamburgers langs beide zijden in met olijfolie en wentel door het notenmengsel. Druk goed aan.

  7. Bak de hamburgers gedurende 5 min. aan elke kant op een goed ingeolied rooster.

  8. Afwerking:
  9. Dien de hamburgers op met wat rauwkost of een slaatje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de walnoten (doe ze in een plastic zak en sla erop met een deegrol) of mix ze fijn.

  3. Meng de geplette noten met het paneermeel en de kruiden.

  4. Bereiding:
  5. Wikkel telkens 3 sneetjes gerookt spek rond elke hamburger.

  6. Strijk de hamburgers langs beide zijden in met olijfolie en wentel door het notenmengsel. Druk goed aan.

  7. Bak de hamburgers gedurende 5 min. aan elke kant op een goed ingeolied rooster.

  8. Afwerking:
  9. Dien de hamburgers op met wat rauwkost of een slaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 512 kcal
Vet 36.2 g
Koolhydraat 13.4 g
Eiwit 33.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Jupiler

Bekijk het recept digitaal