Hamburger `maison' met rauwkost
Hamburger `maison' met rauwkost

Hamburger `maison' met rauwkost

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 19.1 g
Koolhydraat 48.3 g
Eiwit 46.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de peterselie.

  3. Snij de tomaat en de augurken in blokjes van 1/2 cm.

  4. Bereiding:
  5. Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  6. Zet de hamburgerbroodjes intussen 4 min. in een op 180° C voorverwarmde oven.

  7. Meng de petit-suisse met de blokjes tomaat en augurk. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er ten slotte de versnipperde peterselie onder.

  8. Afwerking:
  9. Snij de broodjes open en beleg ze met een hamburger, enkele blaadjes sla en een beetje van de mengeling.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de peterselie.

  3. Snij de tomaat en de augurken in blokjes van 1/2 cm.

  4. Bereiding:
  5. Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  6. Zet de hamburgerbroodjes intussen 4 min. in een op 180° C voorverwarmde oven.

  7. Meng de petit-suisse met de blokjes tomaat en augurk. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er ten slotte de versnipperde peterselie onder.

  8. Afwerking:
  9. Snij de broodjes open en beleg ze met een hamburger, enkele blaadjes sla en een beetje van de mengeling.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 19.1 g
Koolhydraat 48.3 g
Eiwit 46.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Duas Uvas rood Vinho Regional Estremadura - Portugal

Bekijk het recept digitaal