- Bewaar

- Bewaar
Hamburger `maison' met rauwkost
Onze drankensuggesties
Wijn Duas Uvas rood Vinho Regional Estremadura - Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie.
-
Snij de tomaat en de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Zet de hamburgerbroodjes intussen 4 min. in een op 180° C voorverwarmde oven.
-
Meng de petit-suisse met de blokjes tomaat en augurk. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er ten slotte de versnipperde peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes open en beleg ze met een hamburger, enkele blaadjes sla en een beetje van de mengeling.
Onze drankensuggesties
Wijn Duas Uvas rood Vinho Regional Estremadura - Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de peterselie.
-
Snij de tomaat en de augurken in blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de hamburgers 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Zet de hamburgerbroodjes intussen 4 min. in een op 180° C voorverwarmde oven.
-
Meng de petit-suisse met de blokjes tomaat en augurk. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er ten slotte de versnipperde peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Snij de broodjes open en beleg ze met een hamburger, enkele blaadjes sla en een beetje van de mengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duas Uvas rood Vinho Regional Estremadura - Portugal