- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met gegratineerde broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Umani Ronchi Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Snij de ui in ringen.
-
Rasp de abdijkaas.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoliroosjes ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schik in een ovenschotel.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de uiringen glazig. Leg er ook de runderburgers in en bak ± 4 à 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Meng goed en laat even drogen op het vuur. Voeg al roerend de melk toe en breng al roerend aan de kook. Smelt er 50 g van de geraspte abdijkaas in. Haal van het vuur en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verdeel de kaassaus over de broccoli, bestrooi met de rest van de geraspte abdijkaas en zet onder de grill voor een goudbruin korstje.
-
Afwerking:
-
Leg op elke runderburger wat uiringen en dien op met de aardappelen en de gegratineerde broccoli.
Baby eet mee +18 M Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1. Schil 1 aardappel en snij in stukjes. Verdeel 100 g broccoli in roosjes. Kook of stoom de groenten ± 20 min. Giet af. 2. Smelt intussen 1 koffiel. margarine of plantaardige olie in een pan en stoof 1 koffiel. fijngesnipperde ui glazig. Bak 30 g runderburger in dezelfde pan op een matig vuur (het vlees moet doorbakken zijn). 3. Snij alle ingrediënten fijn en meng door elkaar. Kruid eventueel met wat peper.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Umani Ronchi Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Snij de ui in ringen.
-
Rasp de abdijkaas.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoliroosjes ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en schik in een ovenschotel.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de uiringen glazig. Leg er ook de runderburgers in en bak ± 4 à 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Meng goed en laat even drogen op het vuur. Voeg al roerend de melk toe en breng al roerend aan de kook. Smelt er 50 g van de geraspte abdijkaas in. Haal van het vuur en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verdeel de kaassaus over de broccoli, bestrooi met de rest van de geraspte abdijkaas en zet onder de grill voor een goudbruin korstje.
-
Afwerking:
-
Leg op elke runderburger wat uiringen en dien op met de aardappelen en de gegratineerde broccoli.
Baby eet mee +18 M Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1. Schil 1 aardappel en snij in stukjes. Verdeel 100 g broccoli in roosjes. Kook of stoom de groenten ± 20 min. Giet af. 2. Smelt intussen 1 koffiel. margarine of plantaardige olie in een pan en stoof 1 koffiel. fijngesnipperde ui glazig. Bak 30 g runderburger in dezelfde pan op een matig vuur (het vlees moet doorbakken zijn). 3. Snij alle ingrediënten fijn en meng door elkaar. Kruid eventueel met wat peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Umani Ronchi Marche - Italië