- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met oesterzwammen en frisse guacamole
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Scheur de oesterzwammen in 3.
-
Pers het kwartje limoen.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en meng met het petitsuissekaasje, de mierikswortelcrème, de pompoenpitten en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de runderburgers 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien de lente-uitjes en de oesterzwammen toe en laat meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Leg tussen elk broodje een runderburger.
-
Lepel er wat guacamole over en bestrooi met de oesterzwammen, de lente-uitjes en de rucola.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en kook 20 min. gaar. Giet af. 2 Scheur intussen 100 g oesterzwammen in stukjes. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie. in een pan en bak de oesterzwammen samen met 30 g runderburger gaar . 3 Snij in hapklare stukjes en meng goed onder elkaar.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Scheur de oesterzwammen in 3.
-
Pers het kwartje limoen.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en meng met het petitsuissekaasje, de mierikswortelcrème, de pompoenpitten en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de runderburgers 4 à 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien de lente-uitjes en de oesterzwammen toe en laat meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Leg tussen elk broodje een runderburger.
-
Lepel er wat guacamole over en bestrooi met de oesterzwammen, de lente-uitjes en de rucola.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en kook 20 min. gaar. Giet af. 2 Scheur intussen 100 g oesterzwammen in stukjes. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie. in een pan en bak de oesterzwammen samen met 30 g runderburger gaar . 3 Snij in hapklare stukjes en meng goed onder elkaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Chevalier Noël A.O.P. Bordeaux Supérieur