- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met rodebietenpuree
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de rode bieten en de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de peterseliewortelen en de wortelen en snij in staafjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groentestaafjes over een ovenschaal en breng op smaak met de olijfolie, peper en zout. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelen en de rode bieten 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree. Meng er de eidooier en de zure room onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt de boter in een steelpan en bak de hamburgers ± 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de gegrilde groenten met de peterselie. Verdeel samen met de puree en de hamburgers over de borden.
Baby eet mee + 18 maand Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g wortel en 30 g peterseliewortel en snij in staafjes. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een beetje peper onder en zet ± 25 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. 2 Schil ondertussen 100 g aardappel en 30 g rode biet en snij in stukken. Kook 20 min. in een bodempje water, giet af en plet tot een puree. Kruid met een beetje peper en nootmuskaat en meng er 1/4 eidooier onder. 3 Bak 30 g hamburger gaar in enkele druppels plantaardige olie. 4 Snij de groenten, de aardappelen en het vlees in kleine stukjes en serveer met de puree.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de rode bieten en de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de peterseliewortelen en de wortelen en snij in staafjes.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de groentestaafjes over een ovenschaal en breng op smaak met de olijfolie, peper en zout. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de aardappelen en de rode bieten 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot een puree. Meng er de eidooier en de zure room onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt de boter in een steelpan en bak de hamburgers ± 4 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de gegrilde groenten met de peterselie. Verdeel samen met de puree en de hamburgers over de borden.
Baby eet mee + 18 maand Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. Bereiding (30 min.) 1 Schil 50 g wortel en 30 g peterseliewortel en snij in staafjes. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie en een beetje peper onder en zet ± 25 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. 2 Schil ondertussen 100 g aardappel en 30 g rode biet en snij in stukken. Kook 20 min. in een bodempje water, giet af en plet tot een puree. Kruid met een beetje peper en nootmuskaat en meng er 1/4 eidooier onder. 3 Bak 30 g hamburger gaar in enkele druppels plantaardige olie. 4 Snij de groenten, de aardappelen en het vlees in kleine stukjes en serveer met de puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Bruin Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt