- Bewaar

- Bewaar
Hamrolletjes met lycheevinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Meng de knoflookpasta onder de zure room en kruid met peper en zout.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Pel de lychees en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Meng de frambozenazijn onder de olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg de lycheestukjes en de pistachenoten toe en meng goed.
-
Bereiding:
-
Snij de sneetjes ham in 2 en bestrijk met de knoflookroom.
-
Schik er de slamix op en rol strak op.
-
Schik de rolletjes op een serveerbord en druppel er de vinaigrette over.
Voor de kids. Vervang de knoflookpasta door 1 eetl. ketchup en hou de vinaigrette apart. Liever veggie? Vervang de ham door een vegetarisch alternatief (bv. Boni Selection Veggie vegetarische worst).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Meng de knoflookpasta onder de zure room en kruid met peper en zout.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Pel de lychees en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Meng de frambozenazijn onder de olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg de lycheestukjes en de pistachenoten toe en meng goed.
-
Bereiding:
-
Snij de sneetjes ham in 2 en bestrijk met de knoflookroom.
-
Schik er de slamix op en rol strak op.
-
Schik de rolletjes op een serveerbord en druppel er de vinaigrette over.
Voor de kids. Vervang de knoflookpasta door 1 eetl. ketchup en hou de vinaigrette apart. Liever veggie? Vervang de ham door een vegetarisch alternatief (bv. Boni Selection Veggie vegetarische worst).