- Bewaar

- Bewaar
Hamspiraaltjes met aspergemousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de asperges gedurende 10 à 15 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Laat de asperges wat afkoelen. Knip ze in kleine stukjes en doe ze in een hoge beker, met het hardgekookte ei en de mayonaise. Mix heel fijn en breng op smaak met de gesnipperde peterselie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij de korstjes van het brood en rol de sneetjes plat met een deegrol.
-
Beleg de sneden ham met een sneetje brood (laat langs de randen ± 1 cm vrij).
-
Verdeel de aspergemousse over de boterhammetjes en rol de sneden ham strak op. Zet ze afgedekt weg in de koelkast.
-
Afwerking:
-
(de dag zelf)
-
Snij de uiteinden van de hamrolletjes weg, zodat u een effen snijvlak bekomt. Snij de hamrolletjes in schijfjes van 1,5 à 2 cm dik en schik ze op een schotel met het snijvlak naar boven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de asperges gedurende 10 à 15 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Laat de asperges wat afkoelen. Knip ze in kleine stukjes en doe ze in een hoge beker, met het hardgekookte ei en de mayonaise. Mix heel fijn en breng op smaak met de gesnipperde peterselie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij de korstjes van het brood en rol de sneetjes plat met een deegrol.
-
Beleg de sneden ham met een sneetje brood (laat langs de randen ± 1 cm vrij).
-
Verdeel de aspergemousse over de boterhammetjes en rol de sneden ham strak op. Zet ze afgedekt weg in de koelkast.
-
Afwerking:
-
(de dag zelf)
-
Snij de uiteinden van de hamrolletjes weg, zodat u een effen snijvlak bekomt. Snij de hamrolletjes in schijfjes van 1,5 à 2 cm dik en schik ze op een schotel met het snijvlak naar boven.