- Bewaar

- Bewaar
Hapje met sint-jakobsnoot, groene asperge en chorizo
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Kook ze 5fmin. in water. Giet af en snij in 2.
-
Bak de chorizo krokant in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.
-
Snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in de braadpan van de chorizo en bak de sint-jakobsnoten 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper. Overgiet met de room en laat even indikken.
-
Schik 2 halve aspergepunten op een aperolepeltje. Schik er 1fsint-jakobsnoot op en lepel er wat room over. Garneer met stukjes chorizo en 1 à 2 reepjes zongedroogde tomaat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten. Kook ze 5fmin. in water. Giet af en snij in 2.
-
Bak de chorizo krokant in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.
-
Snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in de braadpan van de chorizo en bak de sint-jakobsnoten 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper. Overgiet met de room en laat even indikken.
-
Schik 2 halve aspergepunten op een aperolepeltje. Schik er 1fsint-jakobsnoot op en lepel er wat room over. Garneer met stukjes chorizo en 1 à 2 reepjes zongedroogde tomaat.