Hapje met Zuid-Tiroolse ham
Hapje met Zuid-Tiroolse ham

Hapje met Zuid-Tiroolse ham

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de sneetjes ham in 2 gelijke stukken.

  3. Snij de eendenlever in 10 gelijke reepjes en leg op elk reepje een sneetje ham.

  4. Doe er 2 à 3 puntjes balsamicocrème op en leg daarboven 2 blaadjes rucola.

  5. Rol de sneetjes op en steek vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de sneetjes ham in 2 gelijke stukken.

  3. Snij de eendenlever in 10 gelijke reepjes en leg op elk reepje een sneetje ham.

  4. Doe er 2 à 3 puntjes balsamicocrème op en leg daarboven 2 blaadjes rucola.

  5. Rol de sneetjes op en steek vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal