- Bewaar

- Bewaar
Hartige wentelteefjes met kaas en vruchten
Onze drankensuggesties
Bier Brugge Tripel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en roer er de melk en het bier onder.
-
Snij de druiven doormidden en druk met de platte kant in de sesamzaadjes.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in de lengte in dunne plakjes, ter grootte van de sneetjes brood.
-
Bereiding:
-
Dompel het brood in de eiermengeling.
-
Smelt de boter in een grote braadpan en bak de sneetjes vruchtenbrood goudbruin aan beide zijden.
-
Maak stapeltjes per 4 en leg er telkens een sneetje kaas tussen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en leg er de halve druiven en preikeimen op. Verstuif er olijfolie en balsamicoazijn over naar smaak en kruid met peper. Schik er een stapeltje brood op.
Onze drankensuggesties
Bier Brugge Tripel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en roer er de melk en het bier onder.
-
Snij de druiven doormidden en druk met de platte kant in de sesamzaadjes.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in de lengte in dunne plakjes, ter grootte van de sneetjes brood.
-
Bereiding:
-
Dompel het brood in de eiermengeling.
-
Smelt de boter in een grote braadpan en bak de sneetjes vruchtenbrood goudbruin aan beide zijden.
-
Maak stapeltjes per 4 en leg er telkens een sneetje kaas tussen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla over de borden en leg er de halve druiven en preikeimen op. Verstuif er olijfolie en balsamicoazijn over naar smaak en kruid met peper. Schik er een stapeltje brood op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugge Tripel