- Bewaar

- Bewaar
Hartverwarmende hutsepot
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Koperblonde saison met fijne hoparoma's. In de mond complex en heel aromatisch met een droge bitterheid. Wijn Les Hauts de Montauriol - A.O.P. Fronton Leuke rode wijn met een rijp en fruitig boeket (cassis). De smaak is soepel en fruitig.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de rapen, de wortelen en de aardappelen en snij in stukken van ± 2 cm.
-
Verwijder de harde kern uit de halve groenekool en snij de rest in fijne reepjes.
-
Verwijder het voetje en eventueel de buitenste blaadjes van de spruiten. Maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de spruiten.
-
Snij de rookworst en de boerenworsten in stukken van ± 3 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui en de spekblokjes goudbruin. Voeg de stukken rookworst en boerenworst toe en bak 5 à 8 min. goudbruin. Blus met een beetje vleesbouillon.
-
Voeg de aardappelen en de wortelen toe en overgiet met de vleesbouillon tot alles net onderstaat. Dek af en laat 10 min. garen op een matig vuur.
-
Voeg de groenekool, de spruiten en de rapen toe en vul aan met vleesbouillon tot alles net onderstaat. Laat nog 15 à 20 min. garen. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Koperblonde saison met fijne hoparoma's. In de mond complex en heel aromatisch met een droge bitterheid. Wijn Les Hauts de Montauriol - A.O.P. Fronton Leuke rode wijn met een rijp en fruitig boeket (cassis). De smaak is soepel en fruitig.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de rapen, de wortelen en de aardappelen en snij in stukken van ± 2 cm.
-
Verwijder de harde kern uit de halve groenekool en snij de rest in fijne reepjes.
-
Verwijder het voetje en eventueel de buitenste blaadjes van de spruiten. Maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de spruiten.
-
Snij de rookworst en de boerenworsten in stukken van ± 3 cm.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui en de spekblokjes goudbruin. Voeg de stukken rookworst en boerenworst toe en bak 5 à 8 min. goudbruin. Blus met een beetje vleesbouillon.
-
Voeg de aardappelen en de wortelen toe en overgiet met de vleesbouillon tot alles net onderstaat. Dek af en laat 10 min. garen op een matig vuur.
-
Voeg de groenekool, de spruiten en de rapen toe en vul aan met vleesbouillon tot alles net onderstaat. Laat nog 15 à 20 min. garen. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Koperblonde saison met fijne hoparoma's. In de mond complex en heel aromatisch met een droge bitterheid. Wijn Les Hauts de Montauriol - A.O.P. Fronton Leuke rode wijn met een rijp en fruitig boeket (cassis). De smaak is soepel en fruitig.