- Bewaar
- Bewaar
Hasselback aardappelen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Maak met een scherp mes inkepingen in de aardappel, 1 millimeter van elkaar af, zonder ze helemaal door te snijden (leg ze voor uw gemak in de lengte tussen 2 planken).
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de aardappelen op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met arachideolie. Kruid met peper en zout en bestrooi met de tijm.
-
Zet ± 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Maak met een scherp mes inkepingen in de aardappel, 1 millimeter van elkaar af, zonder ze helemaal door te snijden (leg ze voor uw gemak in de lengte tussen 2 planken).
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de aardappelen op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met arachideolie. Kruid met peper en zout en bestrooi met de tijm.
-
Zet ± 1 u. in de voorverwarmde oven.