- Bewaar

- Bewaar
Hasselbacktomaten caprese
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
1 Snij inkepingen in de breedte van elke tomaat. Snij zo diep mogelijk (tot ± 3/4 diep) en laat tussen elke inkeping ± 1/2 cm. Laat de mozzarella uitlekken en snij in dunne schijfjes. Pluk de blaadjes basilicum (hou er enkele apart voor de afwerking).
-
2 Vul elke inkeping met wat pesto, een schijfje mozzarella en enkele basilicumblaadjes. Smeer ook wat pesto op de bovenkant van de tomaten.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
3 Schik de tomaten op een barbecuebestendige ovenschotel en besprenkel met de olijfolie. Laat 10 à 15 min. afgedekt bakken (bv. met aluminiumfolie). Kruid met peper en zout en bestrooi met de rest van de basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
1 Snij inkepingen in de breedte van elke tomaat. Snij zo diep mogelijk (tot ± 3/4 diep) en laat tussen elke inkeping ± 1/2 cm. Laat de mozzarella uitlekken en snij in dunne schijfjes. Pluk de blaadjes basilicum (hou er enkele apart voor de afwerking).
-
2 Vul elke inkeping met wat pesto, een schijfje mozzarella en enkele basilicumblaadjes. Smeer ook wat pesto op de bovenkant van de tomaten.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
3 Schik de tomaten op een barbecuebestendige ovenschotel en besprenkel met de olijfolie. Laat 10 à 15 min. afgedekt bakken (bv. met aluminiumfolie). Kruid met peper en zout en bestrooi met de rest van de basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Classic Roodbruin bier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië