Havermout met peer en kersen
Havermout met peer en kersen

Havermout met peer en kersen

10 min.
Ontbijt
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 391 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 64.2 g
Suiker 33.8 g
Vezel 11.6 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde peer in stukjes. Doe samen met de diepgevroren kersen, de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Vul aan met de haverdrink.

  2. Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.

  3. Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.

Tip

Vervang de kersen door ander diepvriesfruit, zoals aardbeien, frambozen of bosvruchten

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de ongeschilde peer in stukjes. Doe samen met de diepgevroren kersen, de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Vul aan met de haverdrink.

  2. Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.

  3. Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.

Tip

Vervang de kersen door ander diepvriesfruit, zoals aardbeien, frambozen of bosvruchten

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 391 kcal
Vet 8.3 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 64.2 g
Suiker 33.8 g
Vezel 11.6 g
Eiwit 8.7 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal