In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij de ongeschilde peer in stukjes. Doe samen met de diepgevroren kersen, de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Vul aan met de haverdrink.
Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.
Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.
Tip
Vervang de kersen door ander diepvriesfruit, zoals aardbeien, frambozen of bosvruchten
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij de ongeschilde peer in stukjes. Doe samen met de diepgevroren kersen, de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Vul aan met de haverdrink.
Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.
Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.
Tip
Vervang de kersen door ander diepvriesfruit, zoals aardbeien, frambozen of bosvruchten