Havermout met perzik
Havermout met perzik

Havermout met perzik

10 min.
Ontbijt
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 269 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 42.2 g
Eiwit 12.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de verse perzik of de halve perziken in kleine stukjes en doe in een kom.

  3. Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en roer er de rozijnen en de havermout onder. Laat al roerend zachtjes gaar worden gedurende ± 5 min. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.

  4. Giet over de perziken en serveer lauw of koud.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de verse perzik of de halve perziken in kleine stukjes en doe in een kom.

  3. Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en roer er de rozijnen en de havermout onder. Laat al roerend zachtjes gaar worden gedurende ± 5 min. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.

  4. Giet over de perziken en serveer lauw of koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 269 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 42.2 g
Eiwit 12.3 g

Bekijk het recept digitaal