- Bewaar

- Bewaar
Havermoutkoekjes met chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de havermout over een bakplaat met bakpapier en zet 5 min. onder de ovengrill.
-
Mix ondertussen de boter, het ei, de suiker en de melk met de kloppers van de mixer in een grote kom tot een luchtig deeg.
-
Meng de bloem, het bakpoeder en het zout in een grote kom. Voeg eerst de havermout toe, dan de botermengeling en als laatste de chocoladecallets.
-
Vorm balletjes van telkens 1 eetl. deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen eerst vochtig maakt). Leg ze op een bakplaat met bakpapier en laat telkens 3 à 4 cm tussen. Plet lichtjes met een vork en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de havermout over een bakplaat met bakpapier en zet 5 min. onder de ovengrill.
-
Mix ondertussen de boter, het ei, de suiker en de melk met de kloppers van de mixer in een grote kom tot een luchtig deeg.
-
Meng de bloem, het bakpoeder en het zout in een grote kom. Voeg eerst de havermout toe, dan de botermengeling en als laatste de chocoladecallets.
-
Vorm balletjes van telkens 1 eetl. deeg (dat gaat makkelijk als u uw handen eerst vochtig maakt). Leg ze op een bakplaat met bakpapier en laat telkens 3 à 4 cm tussen. Plet lichtjes met een vork en zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.