- Bewaar

- Bewaar
Havermoutkoekjes met kokos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de bloem samen met de havermout, de suiker en de gemalen kokos in een kom en roer alles goed onder elkaar.
-
Voeg het ei, het appelsap en de olie toe. Meng goed tot een homogeen deeg.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier of een bakmat. Verdeel er telkens 1 eetl. deeg op. Bak de koekjes 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Deze koekjes zijn lekker met bv. een fruitsalade en verse kaas. Voor 5 personen: snij 2 kiwi's en 2 rijpe mango's in gelijke blokjes, en geef er 250 g verse kaas (plattekaas) bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de bloem samen met de havermout, de suiker en de gemalen kokos in een kom en roer alles goed onder elkaar.
-
Voeg het ei, het appelsap en de olie toe. Meng goed tot een homogeen deeg.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier of een bakmat. Verdeel er telkens 1 eetl. deeg op. Bak de koekjes 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Deze koekjes zijn lekker met bv. een fruitsalade en verse kaas. Voor 5 personen: snij 2 kiwi's en 2 rijpe mango's in gelijke blokjes, en geef er 250 g verse kaas (plattekaas) bij.