- Bewaar

- Bewaar
Havermoutkoekjes met kokos en veenbessen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de havermout met de bloem, de kaneel, de zachte veenbessen en het kokospoeder in een grote kom.
-
Roer er de olijfolie en de vloeibare honing onder.
-
Rol balletjes van het deeg ter grootte van een pingpongballetje. Leg de balletjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en druk ze wat platter. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat eventueel afkoelen op een rooster.
Vervang de zachte veenbessen door stukjes chocolade of chocoladecallets. Zet de kinderen aan het werk en laat ze het deeg mengen en er balletjes van rollen. Dan zullen de koekjes nog beter smaken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de havermout met de bloem, de kaneel, de zachte veenbessen en het kokospoeder in een grote kom.
-
Roer er de olijfolie en de vloeibare honing onder.
-
Rol balletjes van het deeg ter grootte van een pingpongballetje. Leg de balletjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en druk ze wat platter. Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat eventueel afkoelen op een rooster.
Vervang de zachte veenbessen door stukjes chocolade of chocoladecallets. Zet de kinderen aan het werk en laat ze het deeg mengen en er balletjes van rollen. Dan zullen de koekjes nog beter smaken.