Havermoutpancakes met pecannoten en banaan
Havermoutpancakes met pecannoten en banaan

Havermoutpancakes met pecannoten en banaan

20 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 374 kcal
Vet 18.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 41.7 g
Suiker 16.3 g
Vezel 6 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.) - Hak enkele pecannoten grof. Zet opzij voor de afwerking. - Mix de rest van de pecannoten samen met de havermout tot een fijn poeder. - Plet 1 banaan tot moes met een vork. - Snij de andere banaan in dunne schijfjes.

  3. Bereiding:
  4. Meng het havermoutpoeder met de geplette banaan en de amandelmelk.

  5. Smelt de boter in een grote pan. Schep voor elke pancake een volle eetlepel beslag in de pan. Bak elke pancake gaar en mooi bruin aan beide kanten. Draai ze telkens voorzichtig om.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de pancakes over de borden. Bedek met schijfjes banaan en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Besprenkel met de ahornsiroop.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.) - Hak enkele pecannoten grof. Zet opzij voor de afwerking. - Mix de rest van de pecannoten samen met de havermout tot een fijn poeder. - Plet 1 banaan tot moes met een vork. - Snij de andere banaan in dunne schijfjes.

  3. Bereiding:
  4. Meng het havermoutpoeder met de geplette banaan en de amandelmelk.

  5. Smelt de boter in een grote pan. Schep voor elke pancake een volle eetlepel beslag in de pan. Bak elke pancake gaar en mooi bruin aan beide kanten. Draai ze telkens voorzichtig om.

  6. Afwerking:
  7. Verdeel de pancakes over de borden. Bedek met schijfjes banaan en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Besprenkel met de ahornsiroop.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 374 kcal
Vet 18.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraat 41.7 g
Suiker 16.3 g
Vezel 6 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal