- Bewaar

- Bewaar
Havermoutpancakes met pecannoten en banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Hak enkele pecannoten grof. Zet opzij voor de afwerking. - Mix de rest van de pecannoten samen met de havermout tot een fijn poeder. - Plet 1 banaan tot moes met een vork. - Snij de andere banaan in dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Meng het havermoutpoeder met de geplette banaan en de amandelmelk.
-
Smelt de boter in een grote pan. Schep voor elke pancake een volle eetlepel beslag in de pan. Bak elke pancake gaar en mooi bruin aan beide kanten. Draai ze telkens voorzichtig om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pancakes over de borden. Bedek met schijfjes banaan en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Besprenkel met de ahornsiroop.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Hak enkele pecannoten grof. Zet opzij voor de afwerking. - Mix de rest van de pecannoten samen met de havermout tot een fijn poeder. - Plet 1 banaan tot moes met een vork. - Snij de andere banaan in dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Meng het havermoutpoeder met de geplette banaan en de amandelmelk.
-
Smelt de boter in een grote pan. Schep voor elke pancake een volle eetlepel beslag in de pan. Bak elke pancake gaar en mooi bruin aan beide kanten. Draai ze telkens voorzichtig om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pancakes over de borden. Bedek met schijfjes banaan en bestrooi met de grofgehakte pecannoten. Besprenkel met de ahornsiroop.