Havermoutpap met bosvruchten
Havermoutpap met bosvruchten

Havermoutpap met bosvruchten

Tussendoortje
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de melk samen met de havermout en de vanillesuiker in een steelpan en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.

  3. Laat lichtjes afkoelen en voeg het verse fruit toe.

Tip

Deze havermoutpap is ook lekker met stukjes nectarine in plaats van rood fruit.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de melk samen met de havermout en de vanillesuiker in een steelpan en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.

  3. Laat lichtjes afkoelen en voeg het verse fruit toe.

Tip

Deze havermoutpap is ook lekker met stukjes nectarine in plaats van rood fruit.

Bekijk het recept digitaal