- Bewaar

- Bewaar
Haverpannenkoekjes met banaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Plet 2 bananen en snij de 3de banaan in schijfjes.
-
Meng de bananenpuree met de havermout, het snuifje zout, het bakpoeder en de melk tot een homogeen deeg.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Smelt 2 el. boter in een grote pan. Bak 6 kleine pannenkoekjes aan een kant, draai voorzichtig om en bak aan de andere kant.
-
Voeg 1 el. boter toe in de pan en bak de volgende 6 pannenkoekjes.
-
Leg 3 pannenkoekjes op elk bord en verdeel de schijfjes banaan erover. Werk af met de vloeibare honing en de geroosterde amandelschilfers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Plet 2 bananen en snij de 3de banaan in schijfjes.
-
Meng de bananenpuree met de havermout, het snuifje zout, het bakpoeder en de melk tot een homogeen deeg.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Smelt 2 el. boter in een grote pan. Bak 6 kleine pannenkoekjes aan een kant, draai voorzichtig om en bak aan de andere kant.
-
Voeg 1 el. boter toe in de pan en bak de volgende 6 pannenkoekjes.
-
Leg 3 pannenkoekjes op elk bord en verdeel de schijfjes banaan erover. Werk af met de vloeibare honing en de geroosterde amandelschilfers.