- Bewaar

- Bewaar
Heilbot en tagliatelle met Mrouzia-saus
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
ontdooitijd + 15 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de uien in halvemaantjes van 1/2 cm en snipper het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in en dan in stukjes van 1 cm.
-
Laat de rozijnen weken in lauw water.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 5 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de courgettes toe en laat nog 3 à 5 min. verder garen. Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de komijn, de gember en de tomatenpuree onder. Voeg de kaneelstokjes en de rietsuiker toe.
-
Overgiet met de bouillon, dek af en laat 25 min. sudderen.
-
Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat nog 15 min. onafgedekt garen.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukken vis 5 à 7 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groenten en de saus over. Serveer met de vis en werk af met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
ontdooitijd + 15 min.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de wortelen in schijfjes van 1/2 cm.
-
Snij de uien in halvemaantjes van 1/2 cm en snipper het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in en dan in stukjes van 1 cm.
-
Laat de rozijnen weken in lauw water.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 5 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de courgettes toe en laat nog 3 à 5 min. verder garen. Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uien en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de komijn, de gember en de tomatenpuree onder. Voeg de kaneelstokjes en de rietsuiker toe.
-
Overgiet met de bouillon, dek af en laat 25 min. sudderen.
-
Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat nog 15 min. onafgedekt garen.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukken vis 5 à 7 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groenten en de saus over. Serveer met de vis en werk af met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Le Champ des Murailles `La Petite Muraille' rosé A.O.P. Corbières