- Bewaar

- Bewaar
Heilbot op oosterse wijze
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Château de Valmer A.O.P. Vouvray
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in stukken van 2 à 3 cm en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook, de gember en het pepertje 1 min.
-
Voeg de diepgevroren wortelen en paprikareepjes toe.
-
Overgiet met de kokosmelk en de visbouillon. Kruid met de kurkuma en het korianderpoeder en laat 5 min. afgedekt stoven.
-
Leg de stukken heilbot op de groenten en besprenkel met het limoensap. Laat nog 5 à 10 min. garen.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Château de Valmer A.O.P. Vouvray
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in stukken van 2 à 3 cm en dep droog.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Schil de gember en snipper fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook, de gember en het pepertje 1 min.
-
Voeg de diepgevroren wortelen en paprikareepjes toe.
-
Overgiet met de kokosmelk en de visbouillon. Kruid met de kurkuma en het korianderpoeder en laat 5 min. afgedekt stoven.
-
Leg de stukken heilbot op de groenten en besprenkel met het limoensap. Laat nog 5 à 10 min. garen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Château de Valmer A.O.P. Vouvray