- Bewaar

- Bewaar
Heksenvingers met oogballendrankje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de lychees uitlekken en doe in elke lychee een blauwe bes. Doe ze in een grote kan en vul aan met het appelkersensap.
-
Snij de cheddar in ‘vingers’ (lange reepjes). Klop het ei los in een diep bord en haal de kaasvingers door het ei, dan door het paneermeel. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Plak bovenaan elke kaasvinger een ‘nagel’: plak op elk reepje een pompoenpit vast met wat losgeklopt ei. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de ketchup en het oogballendrankje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de lychees uitlekken en doe in elke lychee een blauwe bes. Doe ze in een grote kan en vul aan met het appelkersensap.
-
Snij de cheddar in ‘vingers’ (lange reepjes). Klop het ei los in een diep bord en haal de kaasvingers door het ei, dan door het paneermeel. Leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Plak bovenaan elke kaasvinger een ‘nagel’: plak op elk reepje een pompoenpit vast met wat losgeklopt ei. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de ketchup en het oogballendrankje.