- Bewaar

- Bewaar
Hertenragout met gebakken aardpeer en rösti's
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Donker trappistenbier Wijn Église Saint Romain A.O.P. Margaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardperen goed schoon onder koud water en snij in fijne schijfjes.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hertenragout ± 15 min. op een matig vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de schijfjes aardpeer 10 min. krokant. Werk af met de fijngehakte hazelnoten en peterselie.
-
Bak de diepgevroren rösti's goudbruin in de friteuse, op 175 °C (baktijd: zie verpakking).
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Donker trappistenbier Wijn Église Saint Romain A.O.P. Margaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardperen goed schoon onder koud water en snij in fijne schijfjes.
-
Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de hertenragout ± 15 min. op een matig vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de schijfjes aardpeer 10 min. krokant. Werk af met de fijngehakte hazelnoten en peterselie.
-
Bak de diepgevroren rösti's goudbruin in de friteuse, op 175 °C (baktijd: zie verpakking).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Donker trappistenbier Wijn Église Saint Romain A.O.P. Margaux