- Bewaar

- Bewaar
Hertenragout met preipuree en honingworteltjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Artisans Vignerons `Nos Terroirs' Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Vacqueyras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Rasp de schil van 1 sinaasappelhelft (niet het wit) en pers de hele sinaasappel.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm intussen de hertenragout (kooktijd: zie verpakking).
-
Verwarm de diepgevroren preipuree (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt de boter in de kookpot van de wortelen en stoof de ui 1 min. glazig. Voeg de wortelstaafjes, de honing, de sinaasappelzeste en het -sap toe. Laat nog 2 min. opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree en de hertenragout over de borden en serveer met de gestoofde wortelen.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Artisans Vignerons `Nos Terroirs' Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Vacqueyras
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Rasp de schil van 1 sinaasappelhelft (niet het wit) en pers de hele sinaasappel.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 5 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm intussen de hertenragout (kooktijd: zie verpakking).
-
Verwarm de diepgevroren preipuree (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt de boter in de kookpot van de wortelen en stoof de ui 1 min. glazig. Voeg de wortelstaafjes, de honing, de sinaasappelzeste en het -sap toe. Laat nog 2 min. opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree en de hertenragout over de borden en serveer met de gestoofde wortelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Artisans Vignerons `Nos Terroirs' Cru des Côtes du Rhône A.O.P. Vacqueyras