- Bewaar

- Bewaar
Homemade mueslirepen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij fijn.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje doet en er met een deegrol of een glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de fijngesneden dadels in een mengkom en voeg de havermout, de noten, het hennepzaad, de kaneel en de citroenzeste toe.
-
Verwarm de ahornsiroop in een steelpannetje. Voeg 4 eetl. water en de maïsolie toe. Roer goed.
-
Doe de ahornmengeling bij de havermout met de noten en meng goed onder elkaar.
-
Verdeel de muesli gelijkmatig over een grote bakplaat met bakpapier.
-
Zet de bakplaat 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij daarna in repen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij fijn.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje doet en er met een deegrol of een glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Doe de fijngesneden dadels in een mengkom en voeg de havermout, de noten, het hennepzaad, de kaneel en de citroenzeste toe.
-
Verwarm de ahornsiroop in een steelpannetje. Voeg 4 eetl. water en de maïsolie toe. Roer goed.
-
Doe de ahornmengeling bij de havermout met de noten en meng goed onder elkaar.
-
Verdeel de muesli gelijkmatig over een grote bakplaat met bakpapier.
-
Zet de bakplaat 20 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en snij daarna in repen.