- Bewaar

- Bewaar
Hondstongrolletjes met venkel en pastis
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Terre Siciliane I.G.T. `Isola' Catarratto-Fiano Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en besprenkel met limoensap. Zet 30 min. in de koelkast.
-
Boen de krielaardappelen schoon.
-
Snij de wortelen in reepjes van 4 à 5 cm.
-
Snij de venkel in fijne reepjes en bewaar het groen voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de reepjes wortel en venkel ± 5 min. Overgiet met de witte wijn en de room.
-
Plaats er de hondstongrolletjes op en laat nog ± 15 min. sudderen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de pastis toe en de gekookte aardappelen. Verwarm alles nog eens 2 à 3 min.
-
Afwerking:
-
Versier met wat venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Terre Siciliane I.G.T. `Isola' Catarratto-Fiano Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en besprenkel met limoensap. Zet 30 min. in de koelkast.
-
Boen de krielaardappelen schoon.
-
Snij de wortelen in reepjes van 4 à 5 cm.
-
Snij de venkel in fijne reepjes en bewaar het groen voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de reepjes wortel en venkel ± 5 min. Overgiet met de witte wijn en de room.
-
Plaats er de hondstongrolletjes op en laat nog ± 15 min. sudderen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Voeg de pastis toe en de gekookte aardappelen. Verwarm alles nog eens 2 à 3 min.
-
Afwerking:
-
Versier met wat venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Boon Oude Geuze Geuze Wijn Terre Siciliane I.G.T. `Isola' Catarratto-Fiano Sicilia - Italië