- Bewaar

- Bewaar
Hot & cold veggieballetjes met gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Omer
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. - Schil intussen de zoete aardappelen, de rapen en de bieten. Snij in gelijke stukken. - Snij de aubergines in blokjes van 1 cm en de olijven in ringetjes. - Snipper het bieslook fijn en meng met het amandelpoeder. - Meng de pamesello met het paneermeel. - Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoete aardappelen, de rapen en de rode bieten over een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de aubergineblokjes 5 à 6 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Mix fijn met een staafmixer of in de blender.
-
Meng de auberginepuree met de ricotta, de olijven, de uitgelekte kappertjes en de helft van het paneermeel met kaas. Rol er balletjes van en wentel door de rest van het paneermeel met kaas.
-
Meng de afgekoelde quinoa met de geitenkaas en kruid met peper en zout. Rol er balletjes van en wentel door de amandel-bieslookmengeling. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergineballetjes 3 à 4 min. goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Onze drankensuggesties
Bier Omer
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. - Schil intussen de zoete aardappelen, de rapen en de bieten. Snij in gelijke stukken. - Snij de aubergines in blokjes van 1 cm en de olijven in ringetjes. - Snipper het bieslook fijn en meng met het amandelpoeder. - Meng de pamesello met het paneermeel. - Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoete aardappelen, de rapen en de rode bieten over een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Zet 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de aubergineblokjes 5 à 6 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Mix fijn met een staafmixer of in de blender.
-
Meng de auberginepuree met de ricotta, de olijven, de uitgelekte kappertjes en de helft van het paneermeel met kaas. Rol er balletjes van en wentel door de rest van het paneermeel met kaas.
-
Meng de afgekoelde quinoa met de geitenkaas en kruid met peper en zout. Rol er balletjes van en wentel door de amandel-bieslookmengeling. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergineballetjes 3 à 4 min. goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Omer