IJsbergrolletje met vleessla en asperge
IJsbergrolletje met vleessla en asperge

IJsbergrolletje met vleessla en asperge

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 3.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraat 0.6 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.4 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + afkoelen)

  3. Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde. Kook 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Bereiding:
  5. (10 min.)

  6. Verdeel de vleessalade over de blaadjes ijsbergsla. Leg er telkens 1 asperge op.

  7. Rol de blaadjes strak op en snij in 4. Maak elk stukje vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min. + afkoelen)

  3. Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde. Kook 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Bereiding:
  5. (10 min.)

  6. Verdeel de vleessalade over de blaadjes ijsbergsla. Leg er telkens 1 asperge op.

  7. Rol de blaadjes strak op en snij in 4. Maak elk stukje vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 3.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraat 0.6 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 1.4 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal