IJsbergrolletje met vleessla en asperge
- Bewaar

- Bewaar
IJsbergrolletje met vleessla en asperge
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
38 kcal
Vet
3.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraat
0.6 g
Suiker
0.3 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
1.4 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + afkoelen)
-
Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde. Kook 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de vleessalade over de blaadjes ijsbergsla. Leg er telkens 1 asperge op.
-
Rol de blaadjes strak op en snij in 4. Maak elk stukje vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + afkoelen)
-
Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde. Kook 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de vleessalade over de blaadjes ijsbergsla. Leg er telkens 1 asperge op.
-
Rol de blaadjes strak op en snij in 4. Maak elk stukje vast met een cocktailprikker.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
38 kcal
Vet
3.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraat
0.6 g
Suiker
0.3 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
1.4 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?