IJsbergslaatje met radijzen en gemengde scheuten
IJsbergslaatje met radijzen en gemengde scheuten

IJsbergslaatje met radijzen en gemengde scheuten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 223 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 6.6 g
Eiwit 4.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en lepel er de pitjes uit. Snij in gelijke blokjes.

  3. Snij de radijzen en de rode ui eerst middendoor en dan in halvemaantjes.

  4. Meng alle groenten en de rode ui door elkaar en bestrooi met de notenmix.

  5. Roer de mayonaise onder de sherryazijn en breng op smaak met peper en zout.

Tip

Serveer de dressing apart bij het slaatje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en lepel er de pitjes uit. Snij in gelijke blokjes.

  3. Snij de radijzen en de rode ui eerst middendoor en dan in halvemaantjes.

  4. Meng alle groenten en de rode ui door elkaar en bestrooi met de notenmix.

  5. Roer de mayonaise onder de sherryazijn en breng op smaak met peper en zout.

Tip

Serveer de dressing apart bij het slaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 223 kcal
Vet 19.9 g
Koolhydraat 6.6 g
Eiwit 4.1 g

Bekijk het recept digitaal