IJskoffie
IJskoffie

IJskoffie

1 u.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Meng de sterke koffie met de suiker en 2 eetl. koffielikeur tot de suiker gesmolten is.

  2. Giet deze mengeling in een doos, sluit af en plaats 1 u. in de diepvriezer. Roer, indien mogelijk, om het half uur.

  3. Klop de room stijf met de bloemsuiker. Roer er op het einde 1 eetl. koffi elikeur door.

  4. Schep de ijsgekoelde koffiemengeling in 4 hoge glazen, overgiet met de warme koffi e en schep er de room bovenop.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Meng de sterke koffie met de suiker en 2 eetl. koffielikeur tot de suiker gesmolten is.

  2. Giet deze mengeling in een doos, sluit af en plaats 1 u. in de diepvriezer. Roer, indien mogelijk, om het half uur.

  3. Klop de room stijf met de bloemsuiker. Roer er op het einde 1 eetl. koffi elikeur door.

  4. Schep de ijsgekoelde koffiemengeling in 4 hoge glazen, overgiet met de warme koffi e en schep er de room bovenop.

Bekijk het recept digitaal