IJskrans met rode vruchten
IJskrans met rode vruchten

IJskrans met rode vruchten

Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 246 kcal
Vet 11.6 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 31.1 g
Suiker 28.4 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 3 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Rasp de witte en de pure chocolade fijn.

  4. Pluk de blaadjes munt.

  5. Bereiding:
  6. Schik de bolletjes ijs in een cirkel op een serveerschaal. Wissel daarbij de 2 smaken af.

  7. Verdeel het fruit en de meringues in het midden en op de bolletjes ijs. Bestrooi alles met kokospoeder en de geraspte chocolade. Versier met muntblaadjes en de granaatappelpitten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Rasp de witte en de pure chocolade fijn.

  4. Pluk de blaadjes munt.

  5. Bereiding:
  6. Schik de bolletjes ijs in een cirkel op een serveerschaal. Wissel daarbij de 2 smaken af.

  7. Verdeel het fruit en de meringues in het midden en op de bolletjes ijs. Bestrooi alles met kokospoeder en de geraspte chocolade. Versier met muntblaadjes en de granaatappelpitten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 246 kcal
Vet 11.6 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 31.1 g
Suiker 28.4 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 3 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal