IJskrans met rode vruchten
- Bewaar

- Bewaar
IJskrans met rode vruchten
Dessert
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
246 kcal
Vet
11.6 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraat
31.1 g
Suiker
28.4 g
Vezel
2.9 g
Eiwit
3 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de witte en de pure chocolade fijn.
-
Pluk de blaadjes munt.
-
Bereiding:
-
Schik de bolletjes ijs in een cirkel op een serveerschaal. Wissel daarbij de 2 smaken af.
-
Verdeel het fruit en de meringues in het midden en op de bolletjes ijs. Bestrooi alles met kokospoeder en de geraspte chocolade. Versier met muntblaadjes en de granaatappelpitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Rasp de witte en de pure chocolade fijn.
-
Pluk de blaadjes munt.
-
Bereiding:
-
Schik de bolletjes ijs in een cirkel op een serveerschaal. Wissel daarbij de 2 smaken af.
-
Verdeel het fruit en de meringues in het midden en op de bolletjes ijs. Bestrooi alles met kokospoeder en de geraspte chocolade. Versier met muntblaadjes en de granaatappelpitten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
246 kcal
Vet
11.6 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraat
31.1 g
Suiker
28.4 g
Vezel
2.9 g
Eiwit
3 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?