Indonesische appelthee
Indonesische appelthee

Indonesische appelthee

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de frambozen ontdooien en plet ze lichtjes.

  4. Snij de ongeschilde appel in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe het appelsap in een glas of kop en leng aan met 100 ml kokend water. Dompel er het theebuiltje 2 à 3 min. in.

  7. Voeg het citroensap toe en werk af met de blaadjes munt, de schijfjes appel en de frambozen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 5 min.)

  3. Laat de frambozen ontdooien en plet ze lichtjes.

  4. Snij de ongeschilde appel in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe het appelsap in een glas of kop en leng aan met 100 ml kokend water. Dompel er het theebuiltje 2 à 3 min. in.

  7. Voeg het citroensap toe en werk af met de blaadjes munt, de schijfjes appel en de frambozen.

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal