Inktvisringen met chili en look
Inktvisringen met chili en look

Inktvisringen met chili en look

15 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 120 kcal
Vet 8.8 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 8.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de citroen in partjes.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Bereiding:
  5. Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.

  6. Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 min. en kruid met peper en zout.

  7. Afwerking:
  8. Dien warm op met de citroenpartjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de citroen in partjes.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Bereiding:
  5. Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.

  6. Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 min. en kruid met peper en zout.

  7. Afwerking:
  8. Dien warm op met de citroenpartjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 120 kcal
Vet 8.8 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 8.4 g

Bekijk het recept digitaal