Inktvisringen met chili en look
- Bewaar

- Bewaar
Inktvisringen met chili en look
15 min.
Aperitiefhapje
5 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
120 kcal
Vet
8.8 g
Koolhydraat
1.8 g
Eiwit
8.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de citroen in partjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.
-
Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 min. en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien warm op met de citroenpartjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de citroen in partjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren inktvisringen al roerend in een pan met antiaanbaklaag, tot het vocht verdampt is.
-
Voeg de olijfolie, het knoflook, het paprikapoeder en de pilipili toe. Bak al roerend 3 min. en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien warm op met de citroenpartjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
120 kcal
Vet
8.8 g
Koolhydraat
1.8 g
Eiwit
8.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?