- Bewaar

- Bewaar
Involtini met aubergine en pasta in tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook, de uien en de peterselie fijn.
-
Snij de wortel en de selder in gelijke stukjes.
-
Snij de aubergines in stukjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de helft van de fijngesnipperde uien 1 à 2 min.
-
Voeg de wortel, de selder en de rode wijn toe. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken.
-
Giet er de tomatenstukjes en de vleesbouillon bij en roer er de tomatenpuree onder. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de rest van de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de aubergineblokjes toe en laat 10 min. bakken. Roer er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 6 à 8 min. verder garen.
-
Kook ondertussen de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de saus.
-
Afwerking:
-
Schik de involtini's samen met de pasta en de aubergineblokjes op de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g wortel en 100 g aubergine in stukjes. 2 Kook 30 g cavatappi samen met de groenten en 1 takje peterselie 15 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook, de uien en de peterselie fijn.
-
Snij de wortel en de selder in gelijke stukjes.
-
Snij de aubergines in stukjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de helft van de fijngesnipperde uien 1 à 2 min.
-
Voeg de wortel, de selder en de rode wijn toe. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken.
-
Giet er de tomatenstukjes en de vleesbouillon bij en roer er de tomatenpuree onder. Laat 20 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de rest van de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de aubergineblokjes toe en laat 10 min. bakken. Roer er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de involtini's aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 6 à 8 min. verder garen.
-
Kook ondertussen de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng onder de saus.
-
Afwerking:
-
Schik de involtini's samen met de pasta en de aubergineblokjes op de borden.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g wortel en 100 g aubergine in stukjes. 2 Kook 30 g cavatappi samen met de groenten en 1 takje peterselie 15 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dobbel Donker abdijbier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië