- Bewaar

- Bewaar
Involtini met courgettepasta
Onze drankensuggesties
Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d’Oc Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de courgettes met een spiraalsnijder in lange slierten en snipper het teentje knoflook fijn.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij ondertussen de kerstomaten middendoor.
-
Verhit de helft van de olijfolie in de kookpot en bak het knoflook samen met de courgetteslierten 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten onder en kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de pijnboompitten goudbruin in een braadpan, zonder vetstof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde braadpan en bak de involtini’s 7 à 8 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Rasp de parmezaan. Roer de linguine onder de courgettes en de pesto en verdeel over de borden. Snij de involtini’s in schijfjes en verdeel over de pasta. Bestrooi met de parmezaan en de pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d’Oc Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de courgettes met een spiraalsnijder in lange slierten en snipper het teentje knoflook fijn.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij ondertussen de kerstomaten middendoor.
-
Verhit de helft van de olijfolie in de kookpot en bak het knoflook samen met de courgetteslierten 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten onder en kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de pijnboompitten goudbruin in een braadpan, zonder vetstof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde braadpan en bak de involtini’s 7 à 8 min. goudbruin op een matig vuur.
-
Rasp de parmezaan. Roer de linguine onder de courgettes en de pesto en verdeel over de borden. Snij de involtini’s in schijfjes en verdeel over de pasta. Bestrooi met de parmezaan en de pijnboompitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d’Oc Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier