Italiaanse kalfsblanquette
Italiaanse kalfsblanquette

Italiaanse kalfsblanquette

1 u. 30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 630 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 75.1 g
Eiwit 57.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Doe de kalfsblanquette in een grote kookpot, samen met 1 ui met de kruidnagels erin geprikt, de laurier en de diepgevroren groenteblokjes. Overgiet met de bouillon en laat 1 u. 15 min. zacht sudderen.

  4. Snipper intussen het knoflook fijn en snij 1 ui in ringen. Snij de wortelen en de selderstengels in gelijke staafjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes. Snij de peterselie grof.

  5. Haal het vlees uit de kookpot en giet de bouillon door een zeef in een kom. Zet opzij.

  6. Doe het vlees opnieuw in de kookpot en voeg de gesneden groenten toe (niet de peterselie).

  7. Overgiet met de gezeefde bouillon tot alles onderstaat en roer er de tomatenpuree onder. Kruid met peper en zout en laat 15 min. zacht sudderen.

  8. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Bestrooi het gerecht met de grof gesneden peterselie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Doe de kalfsblanquette in een grote kookpot, samen met 1 ui met de kruidnagels erin geprikt, de laurier en de diepgevroren groenteblokjes. Overgiet met de bouillon en laat 1 u. 15 min. zacht sudderen.

  4. Snipper intussen het knoflook fijn en snij 1 ui in ringen. Snij de wortelen en de selderstengels in gelijke staafjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes. Snij de peterselie grof.

  5. Haal het vlees uit de kookpot en giet de bouillon door een zeef in een kom. Zet opzij.

  6. Doe het vlees opnieuw in de kookpot en voeg de gesneden groenten toe (niet de peterselie).

  7. Overgiet met de gezeefde bouillon tot alles onderstaat en roer er de tomatenpuree onder. Kruid met peper en zout en laat 15 min. zacht sudderen.

  8. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Afwerking:
  10. Bestrooi het gerecht met de grof gesneden peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 630 kcal
Vet 9.6 g
Koolhydraat 75.1 g
Eiwit 57.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Speciale Op-Ale Wijn Château des Biscarrats | A.O.P. Lalande-de-Pomerol

Bekijk het recept digitaal