Italiaanse koffie met een twist
Italiaanse koffie met een twist

Italiaanse koffie met een twist

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de amaretto en de rum samen in een steelpan en warm op. Roer er de bruine suiker onder tot hij gesmolten is en giet in een koffieglas.

  3. Giet er de hete koffie over en garneer met 1 eetl. opgeklopte slagroom en enkele chocoladebolletjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de amaretto en de rum samen in een steelpan en warm op. Roer er de bruine suiker onder tot hij gesmolten is en giet in een koffieglas.

  3. Giet er de hete koffie over en garneer met 1 eetl. opgeklopte slagroom en enkele chocoladebolletjes.

Bekijk het recept digitaal